Mustavalkoista!

Pinterestissä on montakin upeaa kansiota omistettuna pelkästään mustavalkoisille korteille ja kun niitä selaa, ei voi olla hurmaantumatta niiden tyylikkyydestä ja eleganttiudesta. Lisäksi mustavalkoiset kortit eivät useinkaan ole reunat kaarellaan hörhelöitä, vaan ihastuttavat myös yksinkertaisuudellaan. (Plussana vielä, että puhdasta mustaa vasten ei paperikukkia tai muita koristeita tarvitse jaksaa värjäillä.)

Ja pakkohan tuota tyyliä oli alustavasti kokeilla!

IMG_0484.JPG

Tällä kertaa menin kieltämättä sieltä, mistä aita oli jo kaatunut, eli kovin näppärää sijoittelua kortti ei edusta, mutta verrattuna moneen muuhun värimaailmaan, oli kortin koostaminen varsin hauskaa! Kunhan paperi on mustaa tai valkoista tai molempia, se sopii korttiin. Aika harvassa paperisetissä on pelkkää mustaa, mutta onneksi irtokartongeissa on mustaa hyvin saatavilla. Ja valkoista nyt saa vaikka mistä!

Monen mielestä musta kartonki sopii vain osanottokortteihin, mutta uskallan olla vahvasti eri mieltä. Itse valitsisin osanottokorttiin maanläheisiä värejä ja herkempää tunnelmaa; omaisia vartenhan se kortti on. Vaikka tällaisen (mutta eri toivotuksella tietenkin! 😉 )

IMG_0480.JPG

Kaunista alkuviikkoa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s