Kohokuviointia!

Korttien tako on sellaista puuhaa, että jos inspiraatiota ei ole, on aivan turha istua työpöydän ääressä räpeltämässä. Sellainen tunnelma on ollut viimeiset kuukaudet, mutta jotenkin nyt on luovuus taas löytynyt ja kortteja syntyy! Osaltaan iso kiitos uudelle kortteilukaverille, jonka kanssa on ollut superhauskaa vaihtaa ideoita ja tekniikoita. Uutena ihastuksena pöydällä onkin nyt joka tytön unelma; pinkki, paksu pötkylä, joka on aina valmiina ja kuumana 😊. Embossausta, eli kohokuviointia on siis tullut opeteltua urakalla viime aikoina, ehkäpä kohta niitä päätyy luontevasti kaikkiin kortteihin! 

  
Embossauksessa tykkään tietysti siitä, että kuvat saa yksivärisenäkin näyttämään upeilta, ja että kortteihin tulee sillä tekniikalla ulottuvuutta. Lievä pettymys ovat olleet kiiltojauheet, erityisesti musta glitter, joka ei mielestäni toimi tarpeeksi tarkasti. Tässä voi olla kyllä aloittelijan mokaakin joukossa, koska en vielä osaa ehkä yhdistellä jauheita hyvin. Sitäkin siis kuulemma harrastetaan.. Ja koska olen tekijänä enemmän yksinkertaisuuteen taipuva, voi olla että jää tuo opettelemattakin. 

Laatikossa on nyt läpinäkyvä, valkoinen, musta ja vihreä (!), mutta hankintalistalla on ehdottomasti ainakin kulta ja hopea. Kortteilukaverini tekee upeita juttuja taustaksi juurikin läpinäkyvällä, joten sitä varten hankin itsekin sen. 

Ai niin, vinkki vitosena vielä, että kuultopaperi on ihan huippua ylimääräisen jauheen karistamiseen; ei tarvitse juurikaan sutia irti paperista! 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s